Keverék

Hi! Ez csak egy kis szárnypróbálgatás, hogy mennyire értek ehhez az egészhez. A blog stílusáról: Nem lesz 1 konkrét irány, csak a véleményemet fejtem ki, hogy mégis én hogyan látom a világot (Mo.-t) fiatal fejjel. Jó szórakozást!

Friss topikok

  • fish93: @corny: Nem jártam túl sűrűn Zp-be, és a koncertek után akkor is indultam el onnét. A koncertek 10... (2011.09.28. 14:27) nincs Pardon

Címkék

2012 part2

2011.10.03. 19:32 fish93

 A kormányzati Benedek Elek (tőle elnézést, hogy ezekkel van egy oldalon) szakkör újra beindult.

Van ez az új, szakállas kormányszóvivő Giró Szász András. Állítólag ért(ett) valamihez, de most Orbán mellett simán hátsófelet csinál a szájából.
És nem meggyőző. Beszélni tud, de már az első mondatból kiderül, hogy csak egy tárgy, egy szócső, aki otthon a tükörszobájában gyakorolja, hogy miként hazudjon emberek tömegeinek.

 

Jövőre az infláció emelkedését 4%-osra várják. Ez esetleg még elmenne, de ami ma a híradóból kiderült, a közszférában dolgozók bérét nem emelik, így borítékolható, hogy ismét rosszabbul fogunk élni.

De ennek lekommunikálása viszont fergeteges volt. Megtudhattuk, hogy igazából az nem probléma, hogy nem emelik a béreket, hiszen megóvják azokat a visszaeséstől. És az teljesen mindegy, hogy az infláció emelkedni fog, a fizetés meg nem, mert nem csökken!

Hogy ez mennyire sikeres? Kerek négy másodpercig elhittem, aztán jöttem csak rá, hogy hol a csavar.

Mesemondásból abszolút ötös.

Őszinteségből jó szívvel megkapják a kettest.
Erkölcsösség, abszolút bukás.
 

A nemzet kormánya egyre inkább hátba szúrja a nemzetet, az emberek érdekeit semmibe veszik, és a nyomorba tiporják őket. De hála a zseniális kommunikációs rendszerüknek, még mindig sikerül lenyomni ezt az emberek torkán.
Ha nem ébredsz, megérdemled.

Szólj hozzá!

Címkék: politika közélet 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://keverek.blog.hu/api/trackback/id/tr1003276058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása